Η πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς

Παραλία Μύρτος

4.5

starstarstarstarstar

Αξιολόγηση TripAdvisor

trophy

Νούμερο 1

Από 51 παραλίες και φυσικά πάρκα στην Κεφαλονιά

flag

Γαλάζια Σημαία

Βραβείο Ποιότητας για τη σεζόν 2017

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Η παραλία του Μύρτου λατρεύεται συχνά ως μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας με την καθαριότητα, την απίστευτη εναλλαγή χρωμάτων των καταγάλανων νερών και τη φυσική ομορφιά των βράχων που την περιβάλλουν. Οι λάτρεις ταινιών θα το θυμούνται ως η περιοχή με την έκρηξη νάρκης στο Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι και την πρώτη φορά που θα την δείτε από ψηλά από τον παραλιακό δρόμο είναι πραγματικά αξέχαστη. Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού.
Παραλία Μύρτος, το μαγευτικό όνομα της παραλίας της απίστευτης αιθέριας ομορφιάς, που εμπνέει δέος. Η μοναδική παραλία που ενθουσιάζει χιλιάδες θεατές κάθε χρόνο. Η παραλία του Μύρτου βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς. Έχει μήκος 800 μέτρα με λευκά βότσαλα και άμμο.
Η ομορφιά των ακτών της Πυλάρου δεν περιορίζεται στον Μύρτο. Σε όλη την έκταση των 9 χιλιομέτρων από την Αγία Ευφημία μέχρι την Σάμη, υπάρχουν μικρές παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Επίσης για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τον βυθό της Αγίας Ευφημίας, υπάρχει σχολή καταδύσεων που παρέχει μαθήματα και δίπλωμα κατάδυσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Παραλία Μύρτου, Κεφαλονιά, Ιόνια Νησιά, Ελλάδα. Δείτε το στους Χάρτες Google